En popüler diziler belli oldu!

En popüler diziler belli oldu! IMDB’de seyircilerin verdiği puanlarla en popüler diziler listelendi. İşte en yüksek puan alan 25 dizi…

IMDB puanı: 9,5

Çekimleri, hikâyenin de geçtiği Albuquerque, New Mexico’da yapılan dizi, ellinci yaş gününü kutladıktan sonra üçüncü evre akciğer kanseri olduğunu öğrenen kimya öğretmeni Walter White’ın (Bryan Cranston) uyuşturucu baronuna dönüşme sürecini konu alıyor. 

IMDB puanı: 9,4

Dizi, II. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ordusunun 101. Hava İndirme Tümenine bağlı Easy Bölüğü askerlerinin yaşadıkları tecrübeler esas alınarak kurgulanmıştır.

IMDB puanı: 9,3

The Wire, Baltimore’un uyuşturucu ile dolu sokaklarını, suç-ceza kavramını, polislerin uyuşturucu ile savaşını, iyi ve kötü adamları konu alıyor.

IMDB puanı: 9,2

Entrikaların ve mücadelelerin hakim olduğu 8 sezonluk dizide, Targaryen’in çıkan isyan ile tahttan indirilmesi sonrasında yaşananlara odaklanıyor. 

IMDB puanı: 9,2

New Jersey’deki bir Amerikan-İtalyan mafya ailesinin babası olan Tony Soprano’nun ve Soprano Ailesi’nin diğer fertlerinin hayatlarından kesitler sunan dizi, toplamda 86 bölümden oluşuyor. 

IMDB puanı: 9,1

Dizi, kendi zamanlarını aile hayatı ve boyutlar arası yolculuk arasında bölüştürmüş alkolik bilim insanı Rick ve onun torunu Morty’nin maceralarını anlatıyor. 

IMDB puanı: 9

Dizi, vasat bir kağıt şirketinde şube müdürü olan Michael Scott çalışanlarının günlük yaşamlarını takip ediyor. 

IMDB puanı: 9

Adam Muto tarafından geliştirilen yetişkinlere yönelik bir Amerikan animasyon serisidir. Dizi, Finn ve Jake’in cinsiyet değiştiren tamamlayıcıları İnsan Fionna ve Kedi Kek’i konu alıyor.

IMDB puanı: 9

Breaking Bad spin-off’u olan dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman’ın Walter White öncesi maceralarını anlatıyor.

IMDB puanı: 9

Attack on Titan, Hajime Isayama’nın popüler manga dizisinden uyarlandı.

IMDB puanı: 8,9

One Piece, şeytan meyvesi yiyerek doğaüstü güçler kazanmış, Monkey D. Luffy isimli, 17 yaşındaki bir gencin ve zaman içinde toplayıp mürettebatına kattığı korsanlardan oluşan Hasır Şapka Korsanları’nın maceralarını anlatan animasyon.

IMDB puanı: 8,9

Dizi, lesini bulmaya çalışan genç bir kadın olan Fauna ile genç gazeteci Jay Singletary’nin peşlerine düştüğü skandalı konu ediniyor. 

IMDB puanı: 8,9

New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. 

IMDB puanı: 8,9

Popüler sitcom 1990’ların Manhattanı’nda iş hayatının, aşkın ve gündelik yaşamın zorluklarıyla uğraşan 20’li yaşlardaki altı arkadaşın komik maceralarını anlatıyor.

IMDB puanı: 8,9

Dİzi, yakınları tarafından sürekli küçük görülen bir adamın karısını öldürdükten sonra yaşadığı olayları anlatıyor. 

IMDB puanı: 8,9

Dizide, Jerry ve arkadaşları George Costanza, Elaine Benes ve Cosmo Kramer’ın maceraları konu ediliyor. 

IMDB puanı: 8,8

Ted Lasso, futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikayesini konu ediyor. 

IMDB puanı: 8,8

Dizide Birinci Dünya Savaşı sırasında devlete karşı gelen bahis çeteleri, komünistler ve devlet arasındaki husumeti konu alınıyor. 

IMDB puanı: 8,8

Dizi, kişisel çıkarlarından başka hiçbir şey düşünmeyen ve Güney Philadelphia‘da “Paddy’s” adında oldukça başarısız bir İrlanda barı işleten bir arkadaş grubunun başından geçen maceraları anlatıyor. 

IMDB puanı: 8,8

Dizide, hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie’nin hikayesi konu ediniliyor. 

IMDB puanı: 8,7

Yellowstone, Montanalı çiftçi aile Duttonların hikayesini ele alıyor. 

IMDB puanı: 8,7

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. 

IMDB puanı: 8,7

Dizide, 1969’un alternatif versiyonunda yüksek teknoloji içeren tehlikeli bir uzay görevini üstlenen iki astronot, Dünya’da yaşanan akılalmaz bir trajedinin sonuçlarıyla mücadele eder.

IMDB puanı: 8,7

80’li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. 

IMDB puanı: 8,7

The Mandalorian, Star Wars serisinin VI ve VII filmleri arasındaki 30 yılda yaşananları konu ediyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir