Eşi, Sean Connery’nin Son Anlarını Anlattı!

Eşi, Sean Connery’nin Son Anlarını Anlattı! Micheline Roquebrune Pazar günü verdiği röportajında “Son zamanlarda kendini ifade edemiyordu, onun için bir hayat yoktu.” dedi.

Sean Connery’nin Cumartesi çıkan 90 yaşında öldüğü haberinin ardından, aktörün eşi, Connery’nin son anlarını anlattı. Pazar günü Daily Mail ile yaptığı röportajda, Connery’nin “ona zarar verdi” dediği demansla mücadelesini detaylandırdı: “Son zamanlarda kendini ifade edemiyordu, onun için bir hayat yoktu. En azından uykusunda öldü ve çok huzurluydu.”

Connery’nin son arzusunun herhangi bir karışıklık olmadan gitmek olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini paylaşan Roquebrune “Her zaman onunla birlikteydim ve o öylece kayıp gitti, istediği buydu.” dedi.

1975’ten beri birlikte olan Roquebrune rahmetli eşini “harika bir erkek modeli” olarak tanımladı: “Harikaydı ve birlikte çok güzel bir hayat geçirdik. Bir erkek modeliydi. Onsuz çok zor olacak biliyorum ama sonsuza dek süremezdi ve barış içinde gitti”

Connery’nin oğlu Jason, Cumartesi günü Associated Press’e verdiği röportajda babasının yaşadığı Bahamalar’da bir süredir hasta olduğunu ve uykusunda huzur içerisinde öldüğünü söyledi: “Babamı tanıyan ve seven herkes için üzücü bir gün ve bir aktör olarak sahip olduğu harika hediyeden zevk alan dünyadaki tüm insanlar için üzücü bir kayıp.”

Adobe Satın Al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir