Ethan Hawke, Marvel Yapımı ‘Moon Knight’ Kadrosunda!

Ethan Hawke, Marvel Yapımı ‘Moon Knight’ Kadrosunda! Disney+’ta yayınlanacak Oscar Isaac başrollü dizide Hawke, kötü karakter olarak karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz günlerde May Calamawy’in de dizinin kadrosunda yer alacağı duyurulmuştu.

Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre, Hawke, ilk kez bir çizgi roman uyarlamasına süper kahraman olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin senaryosunu The Umbrella Academy’nin yaratıcılarından Jeremy Slater kaleme aldı.Moon Knight, Bushman adında bir terörist tarafından öldürülen eski bir CIA ajanı olan Marc Spector’ı merkezine alıyor.

Moon Knight ilk kez 1975 yılında çıktığından bu yana bir çok değişime uğradı. Karakterin hikayelerinden biri de çoklu kişilik bozukluğuyla mücadelesiydi.

Hawke’ın henüz hangi karaktere hayat vereceği belli olmasa da Moon Knight’ın baş düşmanı Bushman karakterine hayat vereceği düşünülüyor.

Dizinin yönetmenliğini Mohamed Diab (Clash), Justin Benson ve Aaron Moorhead (The Endless and Synchronic) üstlenecek.

1980’lerin ortasında bilim kurgu filmi Explorers ile oyunculuk hayatına başlayan Hawke, 35 yıllık kariyeri boyunca çizgi roman uyarlamasında rol almadı.

Hawke kariyeri boyunca oyunculuğuyla iki kez (Training Day ve Boyhood), yazarlığıyla da iki kez (Before Sunrise ve Before Midnight) Osca radaylığı elde etti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir