Ethan Hawke, Paul Newman ve Joanne Woodward hakkındaki belgesel serisini yönetecek!

Ethan Hawke, Paul Newman ve Joanne Woodward hakkındaki belgesel serisini yönetecek! Birçok projede birlikte rol alan Paul Newman ve Joanne Woodward’ın hayatı belgesel oluyor. Sinema tarihinin Oscar ödüllü iki önemli oyuncusunun kariyeri ve aşkları 6 bölümlük belgesel dizi olarak ekranlara gelecek.

Dizinin yönetmenliğini daha önce piyanist Seymour Bernstein’ın kariyerine odaklanan Seymour: An Introduction belgeselini yöneten Ethan Hawke üstlenecek. Proje, HBO Max ve CNN’in ortak yapımı olacak. Projenin yönetici yapımcılığını ise Martin Scorsese üstlenecek.

Paul Newman ve Joanne Woodward 1958 yılında evlendiler. Newman ve Woodwark ilk olarak 1950’lerde Broadway’de romantik dram türündeki Picnic yapımında tanıştılar. The Long Hot Summer filminde de birlikte çalışan ikilinin birlikteliği  filmin çekimlerin sonunda başladı. Paul Newman 26 Eylül 2008 yılında evliliklerinin 50. yılında hayatına kaybetti.

10 kez Akademi ödülüne aday olan Newman,  The Color of Money, Cool Hand Luke, Butch Cassidy and the Sundance Kid, What a Way to Go! ve Cat on a Hot Tin Roof gibi yapımlarla biliniyor 4 kez Akdemi Ödülü’ne aday olan  Woodward ilk adaylığını  The Three Faces of Eve filmindeki performansıyla almıştı. 

Belgesel dizi hakkındaki haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir