Eva Longoria ‘Call My Agent!’ dizisinin ilk 2 bölümünü yönetecek!

Eva Longoria ‘Call My Agent!’ dizisinin ilk 2 bölümünü yönetecek! Emmy ödüllü Fransız dizisi “Call My Agent!” İspanyolca olarak yeniden çekilecek. Longoria, dizinin hem yönetmenliğini hem de yapımcılığını üstlenecek.

Dizi, Longoria’nın ilk kez yönetmenlik deneyimi yaşadığı “Flamin’ Hot,” filminin ardından ikinci kez yönetmen koltuğuna oturacağı yapım olacak. Longoria yaptığı açıklamada, “Dünyadaki tüm insanlar gibi ben de dizinin yayınlandığı ilk andan itibaren büyük fanıyım. Dizinin yeniden çevriminde yer alacağım için çok heyecanlıyım” dedi.

2015 yılında yayınlanmaya başlayan Fransız yapımı “Call My Agent!,” Samuel Kerr Ajansı adındaki prestijli bir ajans olan ‘ASK’ Yetenek Ajansının kurucusunun beklenmedik bir şekilde anide ölümü üzerine ajansta yaşananlar olayları merkeze almaktadır. 

Call My Agent’in ilk sezonunda yönetmen koltuğunda Cédric Klapisch, Antoine Garceau ve Lola Doillon yer almıştı. Dominique Besnehard, Fanny Herrero, Camille Chamoux başta olmak üzere dizinin yazar ekibinde çok sayıda senarist bulunmaktadır.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir