‘Expend4bles’tan ilk resmi fragman!

‘Expend4bles’tan ilk resmi fragman! Film serisine verilen dokuz yıllık aranın ardından ‘The Expendables’ serisinin dördüncü filmi için ilk resmi fragman yayınlandı. ‘Expend4bles’ adını taşıyan film 22 Eylül’de gösterime girecek.

Serinin veteranları Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture, yeni filmde Sylvester Stallone ile birlikte uzun süreli rollerini yeniden canlandıracaklar. Kadroya yeni katılanlar arasında Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais ve Andy Garcia yer alıyor.

Fragmanda Fox, Statham’ın karakteri Lee Christmas ile buluşuyor ve ikilinin karmaşık bir geçmişi olduğu anlaşılıyor. Ateşli bir kavganın ardından, son görevleri için Cehennem Melekleri ekibine katılıyor ve yeni gelenler ile eskilerden oluşan ekip silahlar, patlamalar ve bolca şiddetle kaynaşıyor.

2014 yılında gösterime giren üçüncü “Cehennem Melekleri” filmi ile dünyanın ekibi iş başında görmesinin üzerinden tam dokuz yıl geçmiş oldu. Üçüncü filmin ilk iki filme kıyasla düşük hasılat getirmesi ve Stallone’un yaratıcı farklılıklar nedeniyle projeden geçici olarak ayrılmasıyla dördüncü film için uzun bir bekleyiş oldu. Ancak, aralarında dövüş sanatçıları Jaa ve Uwais’in de bulunduğu pek çok yeni önemli oyuncunun katılımıyla, yaklaşan devam filminin, serinin ihtiyaç duyduğu dinamiği kazandığı görülüyor.

Stallone, serinin ilk filmini yönetmiş ve ilk üç “Cehennem Melekleri” filminde yazar olarak görev almış olsa da, dördüncü filmde yalnızca oyunculuğa odaklanıyor. “Cehennem Melekleri 4″ün yönetmenliğini Scott Waugh üstlenirken, senaryosunu Max Adams ve Spencer Coven kaleme aldı.

Film Millennium Media ve Campbell Grobman Films tarafından yaratıldı ve üretildi ve Lionsgate tarafından dağıtılacak.

Türkiye’de 22 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek olan ‘The Expendables 4’ için yayınlanan fragmanın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz…

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir