‘Fantasy Island’ ikinci sezonun ardından final kararı aldı!

‘Fantasy Island’ ikinci sezonun ardından final kararı aldı! Variety‘de yer alan habere göre ‘Fantasy Island’ın 3. sezonu çekilmeyecek. Fox’ta yayınlanan dizi iptal edildi.

Fox tarafından yapılan açıklamada, “İzleyicilerimizin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz Fantasy Island’ın eğlenceli ve ilgi çekici yaratıcılığından oldukça memnun kaldık. Sony, bu projede bizim için çok önemli bir partner oldu.  ‘Accused,’ ‘Alert: Missing Persons Unit,’ ‘Doc’ ve animasyon dizisi Universal Basic Guys/Hoagie Bros. projelerinde onlarla çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Fanstasy Island’ın tüm ekibine de teşekkür ediyoruz” denildi.

Fantasy Island, Amerikan televizyonlarında 1977-1984 yılları arasında yayınlanmış olan ve ünlü televizyoncu Gene Levitt’in imzasını taşıyan bir diziydi.Toplam 7 sezon süren ve 152 bölümü olan bu dizinin aynı zamanda televizyonda yayınlanmak için çekilen iki de uzun metraj filmi bulunuyordu. Fox’ta yayınlanan dizi, orijinal dizinin modern güncellemesi olarak karşımıza çıktı. Without a Trace dizisinde canlandırdığı Elena Delgado karakteriyle televizyonda dikkat çeken Roselyn Sánchez, orijinal dizide Ricardo Montalban’ın hayat verdiği Bay Roarke’un soyundan gelen Elena Roarke adlı karakteri canşandırdı. Sanchez’e dizide Kiara Barnes ve John Gabriel Rodriquez eşlik etti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir