‘Fındıkkıran ve Dört Diyar’dan Yeni Fragman!

‘Fındıkkıran ve Dört Diyar’dan yeni fragman yayınlandı! İzleyiciyi fantastik ve macera dolu bir yolculuğa çıkaran ‘Fındıkkıran ve Dört Diyar’ 2 Kasım’da vizyona girecek.

Fındıkkıran ve Dört Diyar
Fındıkkıran ve Dört Diyar

Yıldızlar geçidinin yaşandığı filmin başrolünü ‘Interstellar’ filminden hatırladığımız Mackenzie Foy üstleniyor. Foy’a usta oyuncu Morgan Freeman,  Oscar adayı Keira Knightley, Oscar ödüllü Helen MirrenMatthew MacfadyenMiranda HartEllie Bamber ve Jack Whitehall eşlik ediyor.

Yönetmen koltuğunda Lasse Hallström ve Joe Johnston ikilisinin yer aldığı film, büyülü bir maceranın kapılarını aralıyor.

Filmin konusu ise şöyle: Genç Clara’nın, vaftiz babası bir kutuda çok özel bir hazineyi saklamaktadır. Bu kutuda Clara’nın, hayata veda etmiş olan annesinin paha biçilemez altın tarağı vardır. Ancak bu kutunun anahtarı, paralel dünyada kaybolmuştur. Clara bu paralel dünyada bir fare çetesiyle, Çiçekler Ülkesi, Tatlılar Ülkesi, Kar Taneleri Ülkesi olmak üzere 3 boyuta hükmeden hükümdarlarla ve yolculuğunda ona eşlik edecek olan Phillip isimli bir askerle tanışır. Clara ve Phillip, despot Zencefil Anne’nin yönetimindeki 4. boyutta da anahtarı aramak ve dengesi bozulmuş olan paralel evrene denge getirebilmek için uğraşacaktır.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir