Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie ‘Oppenheimer’ Kadrosunda!

Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie ‘Oppenheimer’ Kadrosunda! Christopher Nolan’ın 2. Dünya Savaşı döneminde geçecek “Oppenheimer,” kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Variety‘de yer alan habere göre, Oscar ödüllü Rami Malek, Oscar adayı Florence Pugh ve “Uncut Gems”in yönetmeni Benny Safdie Nolan’ın filminde rol alacak. Filmde Robert Downey Jr., Matt Damon, Cillian Murphy ve Emily Blunt da rol alıyor.

Filmde Cillian Murphy, atom bombasının babası olarak bilinen bir fizikçi J. Robert Oppenheimer, Emily Blunt ise onun karısı Katherine olarak karşımıza çıkacak.

Universal’ın haklarını aldığı yapım, 100 milyon $’lık bir yapım bütçesine sahip. “The Dark Knight,” “Inception” ve “Tenet,” gibi filmlerde Warner Bros. ile çalışan Nolan, bu proje için Universal ile anlaşmayı tercih etti.

“Oppenheimer” filminin 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyonda olması bekleniyor. Nolan filmi, Kai Bird ve Martin J. Sher tarafından kaleme alınan Pulitzer ödüllü “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” kitabından uyarlayacak. Filmin çekimleri 2022’de başlayacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir