‘Freaky Friday’in devam filmi çekiliyor!

‘Freaky Friday’in devam filmi çekiliyor! Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis, yirmi yıl sonra, komedi filmi ‘Freaky Friday’in devamı için yeniden bir araya gelmek üzere görüşmelere başladı.

Disney’in üzerinde çalıştığı devam projesi için Lohan ve Curtis’in anne-kız ikilisi Anna ve Tess Coleman rollerini yeniden canlandırmaları bekleniyor. Senaryoyu, çalışmaları Kara Liste’de yer alan Elyse Hollander kaleme alıyor.

Mary Rodgers’ın 1972 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan hikaye, 2003 tarihli filmden önce iki kez beyazperdeye uyarlanmıştı: 1976’da Barbara Harris ve Jodie Foster, 1995’te ise Shelley Long ve Gaby Hoffman başrolleri paylaşmıştı. Ancak Lohan-Curtis versiyonu gişede 160 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek en büyük başarıyı yakaladı.

Haber, Lohan ve Curtis’in, Mark Waters’ın yönettiği ve bir Cuma sabahı uyandıklarında bedenlerini değiştirdiklerini fark eden bir anne ve kızı konu alan 2003 yapımı filmin 20. yıldönümünü kutlamak üzere New York Times’a verdikleri röportajda ortaya çıktı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir