‘Gangs Of New York’ dizisini Martin Scorsese yönetecek!

‘Gangs Of New York’ dizisini Martin Scorsese yönetecek! Dizi, Herbert Asbury’nin 1927’de yayınlanan aynı isimli kitabından uyarlanacak. Oscar ödüllü Scorsese, dizinin ilk iki bölümünü yönetecek, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Dizinin detayları hakkında fazla bilgi verilmiyor, ancak dizide filmden farklı karakterlere de yer verileceği söyleniyor. 2002 yapımı filmin yönetmenliğini Scorsese üstlenmiş filmde Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis ve Cameron Diaz başrolleri paylaşmıştı.

Yeni dizinin senaryosunu oyun /TV yazarı Brett Leonard kaleme alacak. Scorsese konuyla ilgili olarak, “Amerika’nın tarihinin bu dönemi iki saatlik karakterler ve hikayelerle keşfedemeyeceğimiz kadar zengin. Bu renkli dünyayı ve bu dünyanın toplumuz üzerinde ki etkilerini anlatabilmek için bu dizi bize özgürlük sağlayacak” dedi.

Taxi Driver, Goodfellas, Casino ve The Wolf of Wall Street. gibi filmlerinin ust yönetmeni Scorsese en son Personality Crisis: One Night Only, belgeselini David Tedeschi ile birlikte yönetti. Belgesel prömiyerini New York Film Festivali’nde yaptı.  Başrollerinde  Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons ve Brendan Fraser gibi isimlerin yer aldığı Killers of the Flower Moon ise önümüzdeki yıl sinemalarda olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir