George Clooney imzalı The Boys in the Boat’tan ilk görseller!

George Clooney imzalı The Boys in the Boat‘tan ilk görseller!  Ünlü aktör George Clooney, gerçek bir hikayeden uyarlanan “The Boys in the Boat” filminin yönetmenliğini üstleniyor. 1936’da Berlin Olimpiyat oyunlarında altın madalya için yarışan Washington Üniversitesi erkek kürek takımının hikayesini anlatan filmden ilk görseller yayınlandı.

George Clooney’nin Grant Heslov ve Donna Gigliotti ile birlikte yapımcılığını da üstlendiği film, ABD’de 25 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin Türkiye’de ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil. 

Film, yazar Daniel James Brown’ın aynı isimli kitabına dayanıyor. “The Boys in the Boat”ta Callum Turner, Joel Edgerton, James Wolk, Jack Mulhern, Sam Strike, Luke Slattery, Courtney Henggeler, Thomas Elms, Tom Varey, Bruce Herbelin-Earle, Wil Coban ve Hadley Robinson rol alıyor.

Filmin “güçlü, dayanıklı ama fakir ve aç çocuklarla ilgili” olduğunu söyleyen Clooney, “Üniversitede kalabilmelerinin tek yolu bu olduğu için kürek çekiyorlar. Onlar için riskler çok daha yüksekti ve bu onlara bir avantaj sağladı” ifadelerini kullandı. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir