George R.R. Martin’in ‘Wild Cards’ Kitabı Dizi Oluyor!

George R.R. Martin‘in ‘Wild Cards’ kitabı dizi oluyor! Hulu, her biri farklı bir yazar tarafından George R.R. Martin’in danışmanlığıyla yazılan “Wild Cards” kitaplarının televizyon uyarlamasını yapmaya hazırlanıyor.

Variety’de yer alan habere göre Universal Cable Productions, Hulu ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. Dizinin senaryosunu Andrew Miller kaleme alacak. Dizide yönetici yapımcı olarak da görev alacak olan Miller, şu an Syfy’ın yeni dizisi Kevin Bacon’lı “Tremors”un pilot bölümünü kaleme alıyor. Miller’la birlikte George R.R. Martin de dizinin yönetici yapımcıları arasında yer alıyor.

George R.R. Martin'in ‘Wild Cards’ Kitabı Dizi Oluyor!

Will Cards kitap serisi 1946 yılında Manhattan’da ortaya çıkan Wild Card  isimli bir virüsün insanlar üzerindeki etkilerini ele alıyor. Serinin ilk kitabı 1957 yılında çıkmıştı. Yaklaşık 40 yazar kitap serilerinde yazar yer aldı.  Serinin son kitabı “Texas Hold ‘Em” ve “Low Chicago” bu yılın başında yayınlandı.

Martin, şu anda kendi kitabından aynı isimli Syfy tarafından uyarlanan “Nightflyers,” dizisinde yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir