‘Ghostbusters: Afterlife’dan Yeni Görseller!

‘Ghostbusters: Afterlife’dan Yeni Görseller! Empire, Ghostbusters: Afterlife filminden yeni görselleri yayınladı. Görsellerde kadrodaki genç isimler ve filmin kötü karakterleri görülüyor. Ghostbusters: Afterlife 11 Kasım’da vizyona girecek.

İlk görselde Trevor (Finn Wolfhard), Phoebe (Mckenna Grace), Lucky (Celeste O’Connor) ve Podcast (Logan Kim) karakterlerini ellerinde fenerlerle görüyoruz.

Ghostbusters: Afterlife, 1984 yapımı Ghostbusters’ın devam filmi. Filmin kadrosunda ilk filmde rol alan Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson yer alıyor. İlk filmde Dr. Egon Spengler karakterine hayat veren Harold Ramis ise 2014’te hayatını kaybetmişti. Filmde Annie Potts ve Sigourney Weave gibi isimleri de tekrar izleyeceğiz.

Jason Reitman‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını Ivan Reitman üstleniyor. Ivan Reitman’ın 1984 yapımı Ghostbusters filminden uyarlanan filmin senaryosunu Gil Kenan & Jason Reitman kaleme aldı. Jason Reitman daha önce The Front: Runner, Tully, Young Adult ve Thank You For Smoking filmlerini yönetmişti. Up in the Air ve Juno filmleriyle ise en iyi yönetmen kategorisinde Oscar adaylığı elde etmişti.

Filmin konusu ise şöyle: Bekar bir anne olan Callie, mali zorluklarla mücadele etmektedir. Callie, çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte ölen babasından kalan eski eve taşınır. Yeni hayatlarından pek memnun olmayan Trevor, büyükbabasının eşyalarının arasında onun Hayalet Avcıları’nın üyesi olduğunu gösteren ekipmanlar bulur. Trevor, Phobe ve yeni arkadaşları ile birlikte bulduklarını kurcalarken kasabanın altında uyuyan bir tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir