Glenn Close, Oscar’da ‘En İyi’ Razzie’de ‘En Kötü’ Oyuncu Adayı Oldu!

Glenn Close Oscar’da ‘En İyi’ Razzie’de ‘En Kötü’ Oyuncu Adayı Oldu! Close, Hillbilly Elegy filmindeki performansıyla hem Oscar’a aday gösterildi hem de Razzie Ödülleri’ne.

Dün, 93. Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı. Glenn Close, sekizinci kez Oscar’a aday gösterildi. Hillbilly Elegy adlı Netflix yapımı filmle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adayları arasında gösterilen ünlü oyuncu, Razzie Ödülleri’nde ise en kötü oyuncu kategorisinde aday oldu.

Bir oyuncunun aynı rolle hem Oscar’a hem de Razzie’ye aday gösterilmesi durumu, üçüncü kez olmuş oldu. Daha önce was James Coco 1981 yapımı Only When I Laugh filmiyle, Amy Irving de 1983 yapımı Yentl ile hem ‘en iyi’ hem de ‘en kötü’ seçilmeye aday gösterilmişti.

Hillbilly Elegy filminde Amy Adams ile başrolleri paylaşan Close, büyükanne Bonnie “Mamaw” Vance karakterine hayat verdi. Close ilk Oscar’ını almak için, diğer adaylar Maria Bakalova (Borat Subsequent Moviefilm), Olivia Colman (The Father), Amanda Seyfried (Mank) ve Yuh-Jung Youn (Minari) ile yarışıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir