‘Godzilla vs. Kong’ Kadrosuna Yeni İsim!

‘Godzilla vs. Kong’ kadrosuna yeni isim! Atlanta dizisinin 2. sezonunda sergilediği performansla Emmy adaylığı kazanan Brian Tyree Henry yapımın kadrosuna dahil oldu.

Filmin yönetmenliğini “You’re Next”, “The Guest” gibi yapımlardan hatırlayacağımız Adam Wingard üstlenecek. Deadpool 2”nin yıldız oyuncusu Julian Dennison ve Millie Bobby Brown da filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Film, “Godzilla,” ile ilgili yapılan dördüncü film olacak. 2014 yapımı “Godzilla,” filminin ardında 2017’de “Kong: Skull Island,” yapımı vizyonda seyircisiyle buluşmuştu. İkinci film tüm dünyada yaklaşık 565 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. “Godzilla”nın devamı olacak  “Godzilla: King of the Monsters,” filmi 31 Mayıs 2019‘da vizyonda seyircisiyle buluşacak.  Michael Dougherty’nin yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın başrollerini Kyle Chandler, Vera Farmiga ve Millie Bobby Brown paylaşıyor.

“Godzilla vs. Kong” filminin ise 22 Mayıs 2020‘de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin kadrosuna yeni dahil olan Brian Tyree Henry,  popüler TV dizileri “White Boy Rick,” ve “Widows,”da rol alıyor. “If Beale Street Could Talk” filminde de izleyeceğimiz Henry, yapım aşamasında olan “Spider-Man: Into the Spider-Verse”ün seslendirme kadrosunda yer alacak.

Atlanta dizisinin üçüncü sezonunda da rol alacak olan Henry, “Child’s Play” ve  “Woman in the Window” isimli yapımlarda Amy Adams ile birlikte rol alacak.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir