‘Göktaşı’ Filminden Kahkaha Dolu Fragman Yayınlandı!

‘Göktaşı’ filminden kahkaha dolu fragman yayınlandı! Yerli komedi filmleri arasında yerini alan film, 28 Eylül’de izleyicisiyle buluşacak.

Göktaşı
Göktaşı

Komedi filmlerinin aranan yüzü Şafak Sezer‘in başrolde olduğu film, Trakya’nın Günebakan Köyü’nde geçiyor. Oyuncu kadrosunda; Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Esen, Nilay Toprak ve Yılmaz Gruda‘nın yer aldığı komedi filminin yönetmenliğini Caner Erzincan üstleniyor. Filmin senaryosunda da yönetmenin imzası var.

Filmin konusu ise şöyle; Trakya’nın Günebakan köyünde halkın en büyük sıkıntısı kuraklıktır. Yağmur duasına çıkmaya karar veren köy halkının gözü, dualar edilir edilmez gökyüzüne çevrilir. Herkesin gözü yağacak yağmurdadır. Gökten yağmur yerine göktaşı yağmaya başlayınca herkes şaşırır kalır. Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar inceleme yapmak için köye akın etmeye başlar ve incelemek için köylülerden aldıkları göktaşlarına ciddi ücret öderler. Köyün kurnaz muhtarı İsmet bu işten yararlanmak için ve çeşitli sebeplerle halkın sattığı taşlardan bağış toplar. Halk bir yandan ajanlara yüksek fiyatlarla göktaşlarını satmaya çalışırken bir yandan da muhtarın yaptığı kurnazlıklarla uğraşır. Bu sırada muhtarın şarkıcı olmak isteyen oğlu Bahadır ise, köye haber yapmaya gelen muhabir Ceylan’a aşık olur. Günebakan köyü gün geçtikçe karmaşık bir hal alır.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir