Gore Verbinski, George R.R. Martin İmzalı Sandkings’i Sinemaya Uyarlayacak!

Gore Verbinski, George R.R. Martin İmzalı Sandkings’i Sinemaya Uyarlayacak! Collider‘da yer alan habere göre, Verbinski (Pirates of the Caribbean), George R.R. Martin’in aynı adlı kitabından uyarlanacak Sandkings filmini yönetecek. Filmin senaryosunu ise Utopia’nın yaratıcısı Dennis Kelly kaleme alacak.

George R.R. Martin, Sandkings kitabını 1979 yılında kaleme almıştı. Kitap, egzotik hayvan meraklısı ve zengin Simon Kress’i merkezine alıyor. Egzotik hayvan tutkusuna engel olamayan Kress, bir gün Sandkings adı verilen dört yaratık kolonisi içeren bir teraryum satın alır.

Bu egzotik hayvan aşkına bir türlü karşı çıkamayan Kress, bir gün çoğalarak içinde bulunduğu ortamı dolduran ve Sandkings adı verilen dört yaratık kolonisi içeren bir teraryum satın alır. Birbirleriyle savaş halinde olan Sandkings’ler teraryumdan kaçar ve Kress’in evini istila etmek isterler.

1995 yılında bir televizyon filmi olarak ekrana uyarlanan Sandkings’in başrolünü Beau Bridges üstlenmişti. Daha sonra The Outer Limits’in ilk bölümüne dönüşen kitap, 1987 yılında DC Comics tarafından çizgi romana uyarlandı. Verbinski Rango, A Cure for Wellness ve The Lone Ranger gibi filmleriyle biliniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir