Görünmez Adam

Yönetmen: Leigh Whannell
Tür: Fantastik, Gerilim
Oyuncular: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer
Ülke: ABD

Fragman izle

Klasik canavar karakterinden esinlenen film, varlıklı ve zeki bir bilim insanıyla sürdürdüğü ilişkisinde fiziksel ve duygusal şiddet görmekte olan Cecilia Kass’ın çevresinde örülüyor.  Filmin başrolünde Emmy ödüllü Elisabeth Moss yer alıyor.

Zengin ve akıllı bilim adamıyla şiddet dolu ve denetleyici bir ilişkide kısılıp kalan Cecilia Kass (Moss),bir gece kaçar. Kız kardeşi (Harriet Dyer, NBC’de The InBetween), çocukluk arkadaşları (Aldis Hodge, Straight Outta Compton) ve onun genç kızının (Storm Reid, HBO’da Euphoria) yardımlarıyla saklanarak ortadan kaybolur.

Ama Cecilia’nın tacizkâr eski kocası (Oliver Jackson-Cohen, Netflix’de Tepedeki Ev) intihar edip engin servetinin büyük bir bölümünü kendisine miras bıraktığında Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğundan şüphe eder. Bir dizi tuhaf tesadüf ölümcül bir hal alıp sevdiklerinin hayatını tehdit ettiğinde Cecilia, umutsuzca kimsenin göremediğin biri tarafından takip edildiğini umutsuzca kanıtlamaya çalışırken kendi akıl sağlığı bozulmaya başlar.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı

Dali’yi Beklerken

Tutsak Abigail

Arap Kadri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir