‘Green Book’un Yönetmeni Yeni Filmini Buldu!

“Green Book,”un yönetmeni Peter Farrelly yeni filmini buldu. Variety‘de yer alan habere göre, Farrelly, Joanna Molloy ve John Chickie Donohue tarafından kaleme alan “The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War” kitabını beyazperdeye aktaracak.

Filmin senaristliğini Farrelly ile birlikte Brian Currie ve Pete Jones üstlenecekler. David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger ve Andrew Muscato ise filmin yapımcıları arasında yer alacaklar.

Green Book

Farrelly, “Green Book” filmi 5 dalda Oscar adaylığı elde etmiş ve üç dalda Oscar heykelciğini kucaklamıştı. En İyi Film, En İyi Özgün Senaryo, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Mahershala Ali) dallarında Osca alan film, tüm dünyada 314.7 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Sense and Sensibility” Uyarlamasından Türkçe Altyazılı İlk Fragman!

Temmuz 2026’nın İlk Vizyon Filmleri! Bu Hafta Sinemada Neler Var?

Christopher Nolan imzalı Odyssey’den yeni fragman!

“Ocean’s” ön filminin kadrosu büyüyor! Josh Gad da oyuncu kadrosuna dahil oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir