“Hababam Sınıfı” Oyuncu Arıyor!

44 yıllık “Hababam Sınıfı” yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor.

1975 yılında usta yönetmen Ertem Eğilmez‘in yönettiği, Yeşilçam sinemasının unutulmaz serilerinden biri haline gelen ve nesiller boyunca eskimeyen seri, yeni nesil kadrosu ve modern dokunuşu ile yeniden çekiliyor.

Biz Size Döneriz ve Damat Takımı gibi filmleri ile tanınan genç yönetmen Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini üstleneceği film için milyonluk yatırım planlanıyor.
2019 yılında vizyona girecek filmin ön hazırlık süreci başladı. Çekimleri 6 hafta sürecek olan film, tıpkı öncül seri gibi mizah ve duygusallığı harmanlayacak.

Eski Hababam Sınıfı oyuncu seçmelerinin gazete ilanı

 

 

 

Orijinal “Hababam Sınıfı”nın cast seçimi Türkiye’de ilk kez yapılan bir uygulamayla gazete ilanı ile seçilmişti. Yeniden çekim için de sosyal medyada ilan verilecek. Türkiye halkının içine işleyen karakterleri yine halkın içinden seçmeyi hedefleyen proje için kayıtlar bu hafta başlıyor.
Kayıtlar için bilgi: www.hababam.com

 

Yönetmen Doğa Can Anafarta projeyle ilgili olarak; “Yıllar sonra yeni karakterlerle, yeni bir jenerasyona yeni bir dil kullanarak Hababam ruhunu vermenin ilk temeli bu kardeşlik duygusunu tekrar yakalayabilmek. Evet teknoloji gelişti, artık telefonlarımız var, bilgisayarlarımız, sosyal medyamız binlerce hobimiz var ama o günden bugüne değişmeyen şey dostluğumuz. Yeni oluşturacağımız oyuncu grubuna bu yüreği aşılayıp, nostaljik görüntülerle modern dünyayı birleştireceğiz. Tabii önümüzdeki en zorlu süreç yeni Hababam Sınıfı’nı oluşturmak. Efsane bir oyuncu kadrosunun yeniden çevriminde rol alacak, cesur ve yetenekli arkadaşlar ile yola çıkacağız. Sınıfı oluştururken, orijinal filmin gittiği yoldan giderek rol almak isteyen herkese bir şans vermeye karar verdik.” dedi ve proje için asıl amacın çok uyumlu, edepli, ahlaklı, yetenekli ve yıllarca bir arada kalacak bir sınıf oluşturmak olduğunun altını çizdi. Yönetmen, “Bizlerin ilk üçlemeyi hayranlıkla andığımız gibi, bizden sonraki nesillerin de arkasından övgüyle konuşacağı, ’Hababam’ ismine yakışır bir iş yapmak için ekip olarak çok heyecanlı ve istekliyiz.” dedi.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir