‘Harry Potter’ yeni kadrosuyla TV’ye geliyor!

‘Harry Potter’ yeni kadrosuyla TV’ye geliyor! Harry Potter dizisi resmi olarak duyuruldu. Dizi, HBO Max’te yayınlanacak. Daha önce J.K. Rowling imzalı kitap serisinin dizi olacağı haberi sızmış ancak habe doğrulanamamıştı.

Dizinin her sezonu bir kitaba dayanacak. Warner Bros. Discovery, diziyi “on yıl süren dizi” olarak tanımlıyor.  HBO & Max Content CEO’su Casey Bloys, “İzleyicilere Hogwarts’ı yeniden keşfetmeleri için bir fırsat vereceğimiz için çok mutluyuz. Harry Potter kültürel bir fenomen ve Büyücülük Dünyası’na karşı büyük bir sevgi ve açlık olduğu çok açık. Dizi, hayranların bunca yıldır keyif almaya devam ettiği ikonik kitapların her birine derinlemesine bakacak.”

 

Rowling, Neil Blair ve Ruth Kenley-Letts ile birlikte dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecek. David Heyman de dizinin yönetici yapımcılığı için görüşmelere başladı.

Serinin ilk kitabı olan “Harry Potter and the Philosopher’s Stone”, 1997 yılında, son kitabı olan “Harry Potter and the Deathly Hallows,” ise 2007 yılında yayınlandı.Kitapların her biri çok satanlar listesine girdi. Kitap serisine dayanan 8 Harry Potter filmi bulunuyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir