HBO’, Üç “Game of Thrones” Projesi Daha Geliştiriyor!

HBO’, Üç “Game of Thrones” Projesi Daha Geliştiriyor! HBO, üç tane daha Game of Thrones prequel projesi üzerinde çalışıyor. Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre “9 Voyages” veya “Sea Snake” isimli bir spinoff, ‘Rome’nin yaratıcılarından Bruno Heller tarafından geliştiriliyor.

Üç projenin de George R.R. Martin‘in fantastik hikayesine dayanacağı doğrulandı. Projelerden ilki “9 Voyages”, “deniz yılanı” olarak bilinen ve Velaryon Hanesi’nin başı, Rhaenys Targaryen’in kocası olan Lord Corlys Velaryon’u Sea Snake gemisiyle birlikte merkezine alıyor. Bu karakteri “Game of Thrones”un prequel projesi olan House of the Dragon‘da Steve Toussaint canlandırıyor.

İkinci proje olan 10,000 Ships, Dorne krallığı’nı kuran House Martell’in saygın bir atası olan savaşçı kraliçe Prenses Nymeria’ı merkezine alıyor. Ancak Diğer proje olan “Flea Bottom” gibi “10,000 Ships”in de yazarı henüz belli değil. “Flea Bottom”, Davos Seaworth ve Gendry Baratheon gibi karakterlerin doğduğu şehirdeki dar sokakların Labirenti olan ünlü King’s Landing gecekondu mahallesinde yer alıyor.

3 projede de şu an geliştirilmekte olan Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Paddy Considine ve Matt Smith’in rol aldığı House of the Dragon‘u takip ediyor. House of the Dragon, Targaryen ailesini ele alacak ve Ejderhaların Dansı’ndaki bazı olaylara yer verecek. George R. R. Martin’in Fire & Blood (Ateş ve Kan) kitabından uyarlanan dizinin 20222de yayınlanması bekleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir