HBO’nun Belgesel Serisi ‘Exterminate All the Brutes’dan Fragman!

HBO’nun Belgesel Serisi ‘Exterminate All the Brutes’dan Fragman yayınlandı! 4 bölümlük belgesel serisinde ödüllü yönetmen Raoul Peck ve aktör Josh Hartnett bir araya geliyor.

HBO, belgesel serisi ‘Exterminate All the Brutes’dan ilk fragmanı paylaştı. Belgesel, Avrupa sömürgeciliğine ve bugün toplum üzerindeki kalıcı etkisine muhteşem bir bakış sunuyor. Belgesel serisinin yönetmenliğini ve senaristliğini James Baldwin’in hayatını anlattığı I Am Not Your Negro ile Oscar adaylığı elde eden Raoul Peck üstlendi.

Haçlı seferleriyle başlayan ve 45. ABD başkanlık dönemine kadar devam eden sömürgeciliğe farklı bir bakış sunan belgesel serisinde Josh Hartnett (Penny Dreadful, Black Hawk Down) başrolde karşımıza çıkacak. Dizi, Sven Lindqvist’in Exterminate All the BrutesRoxanne Dunbar-Ortiz‘in An Indigenous Peoples’ History of the United States ve Michel-Rolph Trouillot’un Silencing the Past çalışmalarından uyarlandı. Yapım, 7 Nisan’da ilk bölümüyle HBO’da yayınlanacak. Dizinin final iki bölümü ise 8 Nisan’da yayında olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir