Hızlı ve Öfkeli Filmlerinden İlham Alan One Shot’tan Video Klip!

Hızlı ve Öfkeli Filmlerinden İlham Alan One Shot’tan Video Klip! Atlantic Records ve Universal Pictures, yıldızlarla dolu ve tüm zamanların en popüler serisi olan Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filmini müjdeleyen “THE ROAD TO F9”’un çıkışını resmen duyurmuştu.

“THE ROAD TO F9”, hız efsanesinin tarihi ile aynı oranda etkileyici olan müzik albümleri geleneğini, popüler film serisinden ilham alarak tamamı yeni şarkılardan oluşan koleksiyonla devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde dinleyicilerin beğenisine sunulan Youngboy Never Broke Again’in Lil Baby ile seslendirdiği ilk single “ONE SHOT”ın video klibi ise izleyiciler ile buluştu.

Hız efsanesinin dokuzuncu filmi Hızlı ve Öfkeli 9, Nisan 2021’de vizyona girecek ve aynı ay Atlantic’ten resmi film müziği albümü de filme eşlik edecek.

YoungBoy Never Broke Again – One Shot feat. Lil Baby Official Music Video:

Hızlı ve Öfkeli Serisi Hakkında

Universal Pictures’ın rekorlar kıran Hızlı ve Öfkeli efsanesi, dokuz film boyunca hem giderek artan izleyici kitlesi hem de tüm dünyada yaptığı yaklaşık 6 milyar dolar hasılatla stüdyonun en uzun soluklu ve en karlı serisi oldu.

Sosyal medya platformlarında filmleri ve oyuncuları takip eden hayranlar, tüm aktif seriler içinde en büyük hayran topluluklarından birine dönüştü. Hızlı ve Öfkeli serisi, sinemalarda gelmiş geçmiş en yüksek global açılışı yapmıştı. Gişe rekortmeni film serisi, oyuncaklardan video oyunlarına, hatta yeni bir anime diziye kadar çeşitli ürünler de sundu. Hızlı ve Öfkeli efsanesinin dokuzuncusu, Nisan 2021’de sinemalarda olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir