Hong Kong Film Festivali Hibrit Olarak Gerçekleşecek!

Hong Kong Film Festivali hibrit olarak gerçekleşecek! Geçen yıl koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Hong Kong Uluslararası Film Festivali’nin bu yıl her zamanki tarihinde düzenleneceği duyuruldu. Ancak salgının devam etmesi sebebiyle festival, hem çevrimiçi hem de fiziki olarak gerçekleşecek.

İcra direktörü Albert Lee, bu yıl hibrit olarak 45.’si düzenlenecek olan festivalin, izleyicilerin yeri doldurulamaz büyük ekran sinema deneyiminden ödün vermeden çevrimiçi bir platform aracılığıyla bağlanmalarına olarak sağlayacağını söyledi. 1-12 Nisan 2021 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan etkinlik, 12 gün sürecek.

Bazen festivalle tarihleri çakışan Hong Kong FilMart ve Hong Kong Asya Film Finansmanı Forumu, bu yıl erkene çekilerek Mart ayında yapılacak. Tamamen dijital olarak yürütülecek olan FilMart 15-18 Mart 2021‘de, HAF ise 15-17 Mart 2021‘de düzenlenecek.

Geçen yıldan beri virüsün dalgalarına karşı direnen Hong Kong’da yaşanan mevcut dördüncü dalga, vakalar açısından en ciddisi ancak nispeten daha az ölüme neden oldu. Şehirdeki sinemalar ve çoğu eğlence tesisi şu anda kapalı.

29 Aralık 2020’den 11 Ocak 2021’e kadar 14 gün içinde, 173’ü bilinmeyen kaynaklardan, 555 yerel vaka da dahil olmak üzere toplam 612 vaka kaydedildi. Salgının başlangıcından bu yana, Hong Kong, 9.344 vaka ve 160 ölüm kaydetti.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir