‘House of the Dragon’un İlk Oyuncusu Belli Oldu!

House of the Dragon’un ilk oyuncusu belli oldu! “Game of Thrones”un öncesini ele alacak olan “House of the Dragon” dizisinin kadrosuna dahil olan ilk isim İngiliz aktör Paddy Considine oldu.

HBO’nun The Outsider ve The Third Day dizilerinden hatırlayacağımız Considine’nin dizide Westeros’un lordları tarafından başa geçmesi için seçilen Viserys Targaryen’a hayat vereceği öğrenildi.

Paddy Considine

Targaryen ailesini ele alacak ve Ejderhaların Dansı’ndaki bazı olaylara yer verecek olan dizi George R. R. Martin’in Fire & Blood (Ateş ve Kan) kitabından uyarlanacak.

Ryan Condal (Colony), dizinin senaryosunu Martin ile birlikte kaleme alacak. “The Battle of the Bastards” ve “The Winds of Winter” bölümlerini yöneten Miguel Sapochnik ise dizinin birkaç bölümünde yönetmen koltuğunda oturacak. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ve HBO Max’te yayınlanacak.

Considine’nin rol aldığı yapımlar arasında “Peaky Blinders,” “Informer,” ve “The Suspicions of Mr Whicher” gibi dizilerin yanı sıra “Hot Fuzz,” “The Death of Stalin,” “Cinderella Man,” ve “The Bourne Ultimatum”gibi filmler de yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir