‘I Play Rocky’ filmini Peter Farrelly yönetecek!

‘I Play Rocky’ filmini Peter Farrelly yönetecek! “Green Book ‘un yönetmeni Peter Farrelly, Sylvester Stallone‘yi yıldızlığa taşıyan boks draması ’Rocky ”nin beklenmedik ve çalkantılı prodüksiyonunda izleyicileri geçmişe götürecek.

“I Play Rocky,” Stallone’un aksiyon kahramanı olmadan önceki yıllarına odaklanacak. Burada, kısmi felçli yüzü ve konuşma bozukluğu yüzünden Hollywood tarafından pek rağbet görmeyen, zor durumdaki bir aktördür. Ancak yeteneğine güvenen Stallone, büyük bir film stüdyosunun satın almak istediği ateşli bir senaryo yazar. Ancak başrolde oynamadığı sürece senaryoyu satmayı reddeder. Hayatını değiştirecek bir para teklifini geri çeviren Stallone, bunun yerine başrolünde kendisinin oynayacağı filmi çektirmek için çok az bir ücret karşılığında çalışır. Sonuç, 1976’nın en büyük gişe başarısının yanı sıra en iyi film dalında Oscar kazanan bir film olur.

Farrelly filmin yapımcılığını Tobby Emmerich ve Christian Baha ile birlikte üstlenecek. Filmin senaryosunu Peter Gamble (“Office Uprising”) kaleme aldı. Filmde kimlerin rol alacağı henüz belli değil.

Filmle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir