Ishana Night Shyamalan ilk yönetmenlik denemesini ‘The Watchers’ ile yapacak!

Ishana Night Shyamalan ilk yönetmenlik denemesini ‘The Watchers’ ile yapacak! Korku ve gerilim türünün başarılı yönetmenlerinden M. Night Shyamalan’ın kızı Ishana Night Shyamalan, AM Shine’ın aynı adlı romanından uyarlanan ‘The Watchers’ ile ilk yönetmenlik denemesini yapmaya hazırlanıyor. Shyamalan, daha önce ‘Old’ ve kısa süre önce vizyona giren ‘Knock at the Cabin’ gibi filmlerde ikinci yönetmen, Apple TV+’ın gerilim dizisi ‘Servant’ta ise senarist olarak çalışmıştı.

Roman, insanların gizemli yaratıklar tarafından evcil hayvan olarak tutulduğu Galway’in ücra ormanlarında geçen bir korku macerasına odaklanıyor. Mina, ormana yaklaştığında arabası bozulan genç bir kadındır. Yaratıklardan kaçtıktan sonra, gizemli hayvanlar tarafından hapis altında tutulan diğer insanlarla birlikte beton bir sığınağın içinde kalır. Mina bu sığınaktan kurtulmak için, gözcülerin kim olduğunu ve insanları neden bir kafesin içinde tuttuklarını çözmelidir.

New Line Cinema tarafından satın alınan ve çekimlerine bu yıl başlanacak olan projenin Haziran 2024’te vizyona girmesi planlanıyor. M. Night Shyamalan ve Ashwin Rajan, filmin yapımcılığını üstlenecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir