J.C. Chandor, Spider-Man Spinoff’u ‘Kraven the Hunter’ı Yönetecek!

J.C. Chandor, Spider-Man spinoff’u ‘Kraven the Hunter’ı yönetecek! Netflix’in aksiyon ve macera filmi ‘Triple Frontier’ın yönetmeni J.C. Chandor, Sony için ‘Kraven the Hunter’ın yönetmenliğini yapmaya hazırlanıyor. Sony’nin Marvel karakterlerinden oluşan film, Spider-Man’ın korkunç düşmanını merkezine alıyor.

Senaryosu Richard Wenk, Art Marcum ve Matt Holloway tarafından kaleme alınan filmin yapımcılığını Matt Tolmach ve Avi Arad üstleniyor. ‘Kraven the Hunter’, Sergei Kravinoff olarak bilinen kötü şöhretli bir anti kahramanı merkez alan bir ‘Örümcek Adam’ spinoff’u olacak. Aynı zamanda Chameleon adlı kılık değiştirme ustasının üvey kardeşi olan Kraven the Hunter karakteri, bir animasyon dizisi ve video oyunlar da dahil olmak üzere çok sayıda ‘Örümcek Adam’ uyarlamasında yer aldı.

Son yıllarda süper kahraman listesini oluşturmaya devam eden Sony’nin ‘Spider-Man: Homecoming’, Tom Holland‘ın rol aldığı devam filmi ‘Spider-Man: Far From Home’ ve Tom Hardy‘nin başrolünde yer aldığı ‘Venom’ filmlerinin hepsi gişede büyük rekorlar kırdı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir