J. J. Abrams’tan HBO Max’e Constantine Dizisi!

J. J. Abrams’tan HBO Max’e Constantine Dizisi! İngiliz yazar Guy Bolton dizinin pilot bölümünü kaleme alacak. DC karakterinden esinlenecek dizinin yapımcılığını J. J. Abrams üstlenecek.

Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre Abrams’ın Bad Robot şirketi ve Warner Media, dizinin pilot bölümü için Guy Bolton’ı görevlendirdi. Şimdi karaktere renk getirecek oyuncu arayışına girildi.

Constantine, 20214-2015 yılları arasında Mat Ryan‘ın başrolünde yer aldığı NBC dizisi olarak ekranlara gelmişti. Daha önce de Keanu Reeves, Francis Lawrence’ın yönetmenliğini üstlendiği Constantine filminde başrol oynamıştı. Son yıllarda karakter çizgi romanlarda doğaüstü krizleri ele alan Justice League Dark’ın önemli bir fikstürü haline geldi.

HBO Max projeleri genişliyor

Constantine serisi, Abrams’ın Justice League Dark, James Gunn’ın The Peacemaker, Matt Reeves’in the Batman filmi ve Greg Berlanti tarafından üretilen Green Lantern serisi de dahil olmak üzere DC Comics dünyasından gelen HBO Max projelerinin genişleyen listesine katılıyor.

Abrams, WarnerMedia ile yaptığı anlaşmanın bir parçası olarak 1970’lerin Duster’ı ve The Shining dünyasında geçen bir televizyon dizisinin yapımını da HBO Max için üstlenecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir