Jake Gyllenhaal’lu “The Guilty”nin Hakları Netflix’in Oldu!

Jake Gyllenhaal‘lu “The Guilty”nin Hakları Netflix’in oldu! Antoine Fuqua’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Jake Gyllenhaal’un başrolünde yer aldığı “The Guilty”nin haklarını Netflix satın aldı.

Collider‘da yer alan habere göre Netflix, filmin hakları için 30 milyon $ ödedi. Dünya prömiyerini yaptığı 2018 Sundance Film Festivali’nde Seyirci Ödülü’nü kazanan, Danimarka’nın o yıl En İyi Uluslararası Film Oscarı için aday adayı olarak seçtiği, Gustav Möller imzalı The Guilty – Den skyldige filminin yeniden çevrimi geliyor.

Yaklaşık iki yıldır hazırlık aşamasında olan film, 2018 Sundance Film Festivali’nde Seyirci Ödülü’nü kazanan, Gustav Möller imzalı The Guilty’nin yeniden çevrimi olacak. Filmin senaryosunu True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto kaleme alacak.

Film, 911 operatörü olan bir memurun çözmeye çalıştığı kaçırılma olayını konu ediniyor. Filmin yapımcılığını ise Gyllenhaal ve Fuqua, Gustav Möller ile birlikte üstlenecekler.

“The Guilty”, Netflixin son dönemlerde satın aldığı yapımlardan sadece biri. Netflix, “Malcolm & Marie” ve Halle Berry’nin illk uzun metraj filmi “Bruised”in de haklarını satın almıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir