James Cameron, denizaltı filmi çekmeyecek!

James Cameron, denizaltı filmi çekmeyecek! “Titanic” ve “Avatar” filmlerinin yönetmeni, Oscar ödüllü James Cameron, OceanGate denizaltı felaketiyle ilgili bir film çekeceği iddialarını sert bir dille yalanladı.

OceanGate şirketinin sahibi olduğu Titan denizaltısı, geçen ay Titanik’in enkazını keşfetmek için derin deniz yolculuğuna çıktı. Birkaç gün kayıp kaldıktan ve çok uluslu bir arama kurtarma operasyonu başladıktan sonra enkaz bulundu. ABD Sahil Güvenlik, denizaltının ‘feci bir patlama’ yaşadığını ve beş yolcunun da hayatını b kaybettiğini duyurdu.

Titanik’in enkazını 30’dan fazla kez ziyaret eden Cameron, algıç derin deniz dalışı konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biri olarak kabul ediliyor. Çok geçmeden Cameron’ın kazayla ilgili bir film çekeceği haberleri çıktı. Ancak yönetmen Twitter adresinden yayınladığı mesaj ile haberin gerçek dışı olduğunu söyledi:

Medyadaki saldırgan söylentilere genellikle yanıt vermem ama şimdi vermem gerekiyor. Bir OceanGate filmi hakkında görüşme yapmıyorum ve asla da yapmayacağım.”

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir