James Cameron’dan ‘Avatar 3’ açıklaması!

James Cameron’dan ‘Avatar 3’ açıklaması! James Cameron imzalı ‘Avatar’ ve ‘Avatar: The Way of Water’ filmlerinde sinemaseverler, ormanda yaşayan Omaticaya ve suda yaşayan Metkayina olmak üzere iki farklı Na’vi klanı ile tanıştılar: Her iki kabile de barışçıldı ve sadece toprakları insanlar tarafından ele geçirildiğinde şiddete başvurdular. Ancak izleyiciler yakında tüm Na’vi’lerin iyi Na’vi olmadığını öğrenebilirler.

James Cameron verdiği bir demeçte, henüz adı belli olmayan bir sonraki ‘Avatar’ filminde, Na’vi’lerin karanlık tarafını gösteren üçüncü bir Pandora kabilesini tanıtacağını söyledi ve “Avatar 3 daha önce gösterdiklerimden farklı kültürleri keşfedecek. Ateş, ‘Kül İnsanları’ tarafından temsil edilecek. Na’vi’leri başka bir açıdan göstermek istiyorum çünkü şimdiye kadar sadece iyi taraflarını gösterdim.” diye ekledi.

Yönetmen sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk filmlerde çok olumsuz insan ve olumlu Na’vi örnekleri vardı. Avatar 3’te bunun tam tersini yapacağız. Ana karakterlerin hikayesini sürdürürken yeni dünyaları da keşfedeceğiz. Son bölümlerin en iyisi olacağını söyleyebilirim. Diğerleri bir girişti, yemeği servis etmeden önce masayı kurmanın bir yoluydu.”

İlk iki ‘Avatar’ filmi Na’vi kabileleri ve insanlar arasındaki çatışmalara odaklanırken, üçüncü filmde Na’vi’ler seride ilk kez Na’vi’lerle karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Belki de ateş kabilesi, Pandora’daki varlığının bugüne kadar neden olduğu yıkım nedeniyle Jake Sully’ye karşı dönecek.

Cameron, 20 Aralık 2024’te vizyona girmesi planlanan ‘Avatar 3’ün prodüksiyonunu çoktan tamamladı. Film yapımcısı seriyi ‘Avatar 5’e kadar uzatırsa, Na’vi’ler Dünya’ya gelecek. Yapımcı Jon Landau ‘The Way of Water’ sinemalarda gösterime girmeden önce bunu açıklamıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir