James Gunn, DC için yeni bir TV projesi üzerinde çalışıyor!

James Gunn, DC için yeni bir TV projesi üzerinde çalışıyor! ‘The Suicide Squad’ın başka bir spinn off projesi mi geliyor?

James Gunn, Peacemaker dizisi ardından DC için yeni bir TV projesi üretiyor. Collider’dan Steven Weintraub ile röportaj yapan Gunn, yeni bir proje üzerinde çalıştığını doğruladı. Ancak, yönetmen yeni projenin ‘The Suicide Squad’ın başka bir spinn off dizisi olup olmayacağı konusunda yorum yapmadı.

Gunn, “Bildiğiniz gibi çalışmalarımız devam ediyor. Yakında projenin ne olacağını çok kısa zamanda göreceğiz.” ifadelerini kullandı. Projenin TV için mi yoksa bir film mi olacağı sorusuna ise, TV için bir proje, yanıtını verdi.

Genellikle projelerinde senaristlik ve yönetmenlik yapmayı tercih eden Gunn, yeni projesinde yapımcı da olabilir. The Suicide Squad’da yer alan diğer karakterlerin hikayesini keşfetmeyi sevdiğini belirten Gunn’ın Peacemaker ile aynı formatta bir spin-off yapabileceğini de akıllara getirdi.

Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 ve  Guardians of the Galaxy Holiday Special’ın çekimlerini henüz bitirdi. Guardians of the Galaxy 3, 2023 Mayıs’ında vizyona girecek. Peacemaker dizinin ilk üç bölümü ise 13 Ocak’ta HBO Max’te yayınlanacak.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir