James Wan, Yeniden Korku Filmi Yönetecek!

James Wan, yeniden korku filmi yönetecek! ‘Aquaman’in yönetmeni James Wan, DC Comic’in ‘Aquaman 2′ filmi için Atlantis dünyasına geri dönmeden önce korku türündeki yeni bir filmi yönetmek üzere kolları sıvadı.

Wan, New Line Cinema için üretilen ve henüz adı belli olmayan gizli bir korku projesinde yer alacak. Filmin konusuyla ilgili henüz detaylı bir bilgi yok.

Wan daha önce ‘The Conjuring’ evreninin yanı sıra ‘The Curse of La Llorona’ ve ‘Lights Out’ filmlerinde de New Line ile birlikte çalışmıştı. Ayrıca, gelecekte vizyona girecek olan ‘Mortal Kombat’ projesinde de yer alıyor.

Wan, filmin öyküsünü Ingrid Bisu ile birlikte oluşturdu ve yapım çalışmalarını Michael Clear ile birlikte yürütüyor. Senaryoyu kimin kaleme alacağı konusunda ise tartışmalar sürüyor.

Film, Çin’deki dağıtım haklarını saklayan Starlight Media ve Midas Innovation tarafından bağımsız olarak finanse ediliyor.

Wan’ın planına göre, filmin çekimleri sonbaharda Los Angeles’ta tamamlanacak ardından 2020’de ‘Aquaman 2’ filminin ön prodüksiyona çalışmalarına başlanacak.

Wan tarafından yönetilen ‘Aquaman’ dünya çapında 1 milyar doların üzerinde bir hasılat elde etti ancak Wan‘ın kökenleri ‘Saw’ ile başlayıp ‘The Conjuring’ ile devam eden korku türüne dayanıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir