Jamie Foxx, “Spider-Man 3″de Electro Karakterine Hayat Verecek!

Jamie Foxx, “Spider-Man 3″de Electro Karakterine Hayat Verecek! Yeni Spider-Man filmiyle ilgili sürprizler devam ediyor. Hollywood Repoter‘da yer alan habere göre, “The Amazing Spider-Man 2″da Elektro karakterine hayat veren Foxx, Tom Holland’ın başrolünde yer alacağı devam filminde rolüne geri dönüyor.

Spider-Man: Far From Home ve Spider-Man Homecoming filmlerinin yönetmeni Jon Watts da devam filminde tekrar yönetmen koltuğuna oturacak. Yeni filmin, pandemi nedeniyle sinemaseverler tarihin değişmesini beklese de, 17 Aralık 2021’de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin çekimlerine bu sonbaharda Atlanta’da başlanacak.

Önceki filmlerde rol alan Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon ve Tony Revolori gibi isimlerin de yeni filmde rol alması bekleniyor. Kevin Feige ve Amy Pascal ise filmin yapımcılığını üstlenecek. Marvel henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

The Amazing Spider-Man 2 2014 yılında vizyona girmiş, film tüm dünyada 708.9 milyon $ gişe elde etmişti.

Amazing 2’daki performansına rağmen Foxx, Hollywood’un en çok talep gören oyuncuları arasında yer almaya devam ediyor. Netflix’in süper kahraman dramı Project Power’da rol alan Foxx, Pixar’ın önümüzdeki dönem vizyona girecek “Soul” filminin de seslendirme kadrosunda yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir