Jared Leto’lu “Tron: Ares” filminden ilk görsel paylaşıldı!

Jared Leto‘lu “Tron: Ares” filminden ilk görsel paylaşıldı!  Yönetmen koltuğunda Karayip Korsanları 5’in yönetmeni Joachim Rønning‘in oturduğu film, Tron: Legacy’nin devam filmi olacak. Filmin senaryosunu Jesse Wigutow kaleme aldı.

Ares, hayati bir görev için dijital dünyadan kendi dünyamıza gönderilen Leto’nun karakterini takip ediyor. Filmde Leto’ya Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan ve Gillian Anderson eşlik ediyor.

“Tron serisinin bir parçası olmaktan ve bu yeni filmi dünya çapındaki hayranlarla buluşturmaktan heyecan duyuyorum” diyen Ronning: “Tron: Ares, en ileri tasarım, teknoloji ve hikaye anlatımının mirasına dayanıyor. Şimdi, Grid’e dönmenin tam zamanı her zamankinden daha fazla geliyor.”

Disney, Tron serisini 2010 yılında Garret Hedlund, Olivia Wilde ve Jeff Bridges’in oynadığı Tron: Legacy ile yeniden başlattı. Film, dünya çapında 400 milyon dolar kazanarak başarısını kanıtladı ancak stüdyo, bir devam filmi çekmek için yıllarca mücadele etti.

Etiket: Sinema – Film – Sinema Haberleri – Tron: Ares

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir