Javier Bardem, ‘The Little Mermaid’de Rol Alacak!

Javier Bardem, ‘The Little Mermaid’de rol alacak! Javier Bardem, Disney’in ‘The Little Mermaid’ adlı canlı aksiyon versiyonunda Kral Triton rolüne hayat verecek.

Halle Bailey, insan olmayı hayal eden prenses bir deniz kızı olan Ariel’i canlandırırken, Melissa McCarthy onun şeytani teyzesi Ursula’ya hayat verecek. Harry Styles da Prens Eric’i canlandırmak üzere görüşmelere başladı.

Senaryosu David Magee tarafından kaleme alınan ‘The Little Mermaid’ Rob Marshall tarafından yönetilecek. Filmin müzikleri, 1989 yapımı orijinal animasyon filminden, besteci Alan Menken‘in yeni şarkılarından ve ‘Hamilton’ın yaratıcısı Lin-Manuel Miranda’nın yazdığı sözlerin birleşiminden oluşacak.

‘The Little Mermaid’, neredeyse 30 yıl önce ilk kez vizyona girdiğinde büyük ses getirmiş ve bir Disney rönesansının başlamasına sebep olmuştu. Eric adında bir insana aşık olan bir denizkızını merkezine alan hikaye, ‘Under the Sea’, ‘Part of Your World’ ve ‘Kiss the Girl’ gibi klasik şarkılarla izleyicilere sunuldu.

Bardem en son Penelope Cruz ile ‘Everybody Knows’ adlı filmde başrol oynadı. Önümüzdeki dönemde Timothee Chalamet ve Josh Brolin’in de rol aldığı ‘Dune’ filminin yeniden uyarlamasında karşımıza çıkabilir.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir