Jennifer Lawrence ve Paolo Sorrentino Aynı Projede Buluşuyor!

Jennifer Lawrence ve Paolo Sorrentino Aynı Projede Buluşuyor! Ünlü yetenek avcısı ve menajer Sue Mengers’ın hayatını ele alacak biyografi filminde Jennifer Lawrence ve Paolo Sorrentino bir araya gelecek. Filmin senaryosunu Lauren Schuker Blum, Rebecca Angelo ve John Logan kaleme aldıklar. Sue Mengers, Hollywood’un erkeklerin hüküm sürdüğü menajerlik kulübünü çökerten isim olarak biliniyor.

Jennifer Lawrence & Sue Mengers

MCA, ICM ve WMA’da görev alan Mengers’ın Barbra Streisand, Candice Bergen, Peter Bogdanovich, Michael Caine, Dyan Cannon, Cher, Joan Collins, Bob Fosse, Gene Hackman, Sidney Lumet, Ali McGraw, Steve McQueen, Mike Nichols, Nick Nolte, Tatum O’Neal, Ryan O’Neal, Anthony Perkins, Burt Reynolds, Cybill Shepherd, Gore Vidal, Richard Benjamin, Paula Prentiss, Brian De Palma, Tuesday Weld ve Faye Dunaway’i gibi isimleri çeren bir müşteri listesi vardı. 

Mengers, 2011 yılında 81 yaşındayken hayatını kaybetti ve hikayesi daha önce John Logan tarafından bir sahne oyununa dönüştürüldü. Rolü ise Bette Midler üstlendi.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir