Jensen Ackles, The Boys’un 3. Sezonunda!

Supernatural dizisinden hatırlayacağımız Jensen Ackles, The Boys’un 3. sezonunda rol alacak. Ackles, Soldier Boy karakterine hayat verecek.

Amazon’un geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan dizisi önümüzdeki ay 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Henüz 2. sezon yayınlanmamışken dizinin 3. sezonunda Jensen Ackles’ın rol alacağı haberi duyuruldu. Ackles’ın Kaptan Amerika’nın bir parodisi olan Soldier Boy karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın çok satan çizgi romanından uyarlanan dizide Seth Rogen ve  Evan Goldberg  yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

Dizinin 2. sezonunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Laz Alonso, Tomer Kapon, Dominique McElligott, Karen Fukuhara, Erin Moriarty, Jessie T. Usher ve Chance Crawford‘ın ilk sezondaki rolleriyle geri dönecek. 2. sezona dahi olan isim ise You’re the Worst dizisinden hatırlayacağımız Aya Cash olacak.

The Boys’un merakla beklenen 2. sezonu 4 Eylül’de yayınlanacak. Her Cuma yeni bir bölümle ekrana gelecek olan dizi 9 Ekim’de sezon finali yapacak.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir