Jeremy Irons, George McKay ve Jannis Niehwöhner, ‘Munich’ Kadrosunda!

Jeremy Irons, George McKay ve Jannis Niehwöhner, ‘Munich’ Kadrosunda! Liv Lisa Fries (Babylon Berlin), Erin Doherty (The Crown), Sandra Hüller (Toni Erdmann), August Diehl (A Hidden Life), Robert Bathurst (Downton Abbey), ve Marc Limpach (Bad Banks) gibi isimleri rol aldığı Netflix yapımı Munich kadrosuna yeni isimler dahil oldu. eremy Irons, George McKay ve Jannis Niehwöhner kadroya yeni dahil olan isimler arasında.

Tarantino‘nun Inglourious Basterds filminden hatırlayacağımız Martin Wuttke, filmde yine Nazi lideri olarak karşımıza çıkacak.

Film, Robert Harris’in 2017 yılında okuyucularıyla buluşturulan Munich kitabından uyarlanacak. II. Dünya Savaşı döneminde geçecek olan filmin yönetmenliğini ise The Crown ve Bad Banks ile tanınan Christian Schwochow üstlenecek.

Munich’in konusu şöyle: Avrupa II. Dünya Savaşı’nın eşiğindeyken Adolf Hitler Çekoslovakya’yı işgal için hazırlık içerisindedir. Dönemin İngiltere Başbakanı Neville Chamberlain, çaresizce savaşa çözüm arıyordur. İngiliz memur Hugh Legat ve Alman diplomatı Paul von Hartmann, acil durum konferansına katılmak üzere Münih’e gider. İki eski dost, savaşın önlenebileceğini öngörüyordur ve kendilerini politikanın merkezinde bulurlar. Artık kendi yaşamları da tehlikededir.

Eset Nod32 Satın Al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir