Joey King, Brad Pitt’li ‘Bullet Train’de Rol Alabilir!

“The Kissing Booth”un yıldız ismi Joey King, Brad Pitt‘li aksiyon macera filmi “Bullet Train”de rol almak için görüşmelere başladı.

Sony Pictures’ın projesi olan yapım Kotaro Isaka’nın “Maria Beetle,” romanından uyarlanacak. David Leitch‘in yönetmenliğini üstleneceği filmin senaryosunu ise Zak Olkewicz kaleme alacak.

Leitch ve Kelly McCormick filmin yapımcılığını 87North ve Antoine Fuqua ile birlikte üstlenecekler. Kat Samick ise filmin yönetici yapımcılığını Ryosuke Saegusa ve Yuma Terada ile birlikte yapacak.

Prodüksiyon çalışmalarının ne zaman başlanacağı henüz net olmayan yapımda konu ve karakterle ilgili detaylar da gizli tutuluyor.

Romantik komedi serisi “The Kissing Booth”‘da hayat verdiği Elle Evans karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran King, 24 Temmuz’da Netflix’te yayınlanan “The Kissing Booth 2”da da rol almış, platform 3. filmin de 2021’de yayınlanacağını duyurmuştu.

King’’in rol aldığı yapımlar arasında “Crazy, Stupid, Love,” “The Dark Knight Rises,” “The Conjuring,” “White House Down,” “Independence Day: Resurgence,” “Wish Upon” ve “Slender Man” yer alıyor. King, dram dizisi “The Act”deki rolüyle Primetime Emmy ödülüne aday olmuştu.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir