John Boyega ve Joe Cornish ‘Attack the Block’un Devam Filmi İçin Bir Araya Geliyor!

John Boyega ve Joe Cornish ‘Attack the Block’un Devam Filmi İçin Bir Araya Geliyor! Yeni proje orijinal filmden 10 yıl sonra yapılıyor. 10 yıl sonra John Boyega kült klasik film ‘Attack the Block’un devam projesinde yönetmen Joe Cornish’le tekrar bir arada olacak.

Joe Cornish’in ilk yönetmenlik denemesi olan 2011 yapımı ilk filmde genç bir sokak çetesi ele alınıyor. Boyega’nın Moses karakterinin başını çektiği ekip üyeleri kendilerini yırtıcı uzaylı istilacılardan korumak zorunda kalıyor. Boyega bu filmde rol aldığında çok tanınan bir oyuncu değildi. Ancak daha sonra Star Wars: The Force Awakens filminde rol alan aktör dünya çapında bir üne kavuştu.

Boyega 10 yıl aradan sonra yeni projeye dönmesiyle ilgili “Bu hikayenin Londra sokaklarına geri dönmesi beni oldukça heyecanlandırdı. Moses karakteri benim hep favoriydi ve o karakteri tekrar oynamak benim için büyük onur” dedi.

İlk filmi BAFTA adaylığı elde eden Cornish devam projesine senarist, yönetmen ve yapımcı olarak dönüyor. Cornish yeni proje hakkında “Filmin gösterime girmesinin onuncu yıldönümünde, Attack The Block dünyasına geri dönüşümüzü resmen duyurduğumuz için çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir