John Krasinski, ‘A Quiet Place Part II’yu Çekmeye Nasıl Karar Verdiğini Açıkladı!

John Krasinski, ‘A Quiet Place Part II’yu çekmeye nasıl karar verdiğini açıkladı! Senarist, yönetmen, aktör John Karinski başlangıçta devam filmini yapma kararını vermekte endişelense de, hikayenin nasıl devam edeceğini canlandırdıktan sonra senaryoyu yazmaya karar vermiş ve hazırlıklara başlamış.

A Quiet Place, John Krasinski’snin çocuklarına yazdığı bir aşk mektubu ise A Quiet Place Part II, onun çocuklarıyla ilgili gerçeklemesini istediği hayallerle dolu diyebiliriz.

Krasinski Hollywood Reporter‘a yaptığı açıklamada, “İlk filmde başladığı temalara devam etmeliydim ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyordum. Tek fikrim Millicent Simmonds’ı filmin lideri yapmaktı, bu da hem kendi karakterimin hem de Emily’nin karakterinin umutlarını ve hayallerini ve bunları çocuklarınız için nasıl yerine getireceğinizi getiriyor. Bu büyümekle o kadar ilgili ki” ifadelerini kullandı.

Krasinski konuşmasına şu şekilde devam etti: “İkinci bir film yapmayı düşünmediğimi söylemiştim. İlk kez hiçbir şey benim için kişisel ya da canlı değildi ama sonra bu değişti ve ben daha iyisini yapabilirim diye düşündüm.”

Abbott ailesi hakkında olan filmde Evelyn Abbott, 3 çocuğuyla birlikte ortada kalmış, onları kurtarmak ve bir yardım bulmak için çabalar. Blunt, ikinci filmde rolüne geri döndüğü için oldukça mutlu olduğunu çünkü bu hikayede çok fazla emek olduğunu söylüyor.

Blunt karakteri hakkında “O şimdi yalnız bir anne, bir tanesi yeni doğacak 3 çocukla nasıl hayatta kalabileceğini bulmak zorunda. Nereye gidebilir, ne yapabilir? Aksiyon sahnelerinde ve üzücü sahnelerde bunu o kadar derinden hissettim ki. Dünyanın bütün yükü Evelyn’in omuzlarında adeta” ifadelerini kullandı.

Karakteri çok fazla sevdiğini söyleyen Blunt şunları da ekledi: “Ona o kadar çok hayran oldum ki, karakterin sahip olduğu anneliğin neden olduğu vahşilik de dahil. O nedenle rolümü çok severek oynadım.”

Filmde Abbott ailesinin kızları Regan’ın (Simmonds) da ailesinin kurtarmak için verdiği mücadeleye de tanık oluyoruz. Simmonds, hikayeyi çok duygu yüklü bulduğunu söyledi: “Aynı kadroyla bir araya gelmek çok sık olan bir şey değil. Tekrar bir araya geldiğimizde ilk filmde yaşadığımız birçok anımız canlandı ve kısa sürede başarılı bir birliktelik sağlandı. Emily muhteşemdi. O çok iyi bir espri anlayışına sahip. John ise sahip olduğu vizyonal oldukça yaratıcı biri. Biz nasıl çalışmamız gerektiğini biliyorduk.”

Krasinski bu filmin hayranlarına bir aşk mektubu da olduğu söyleyerek: “Bu filmi yazmamın nedeni, ilk filmin hayranlarına saygı ve sevgimi iletmek için bir yol bulmak istememdi. Bu film, gerçekten onlar için bir teşekkür notu.”

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir