John Krasinski’li ‘King of Oil’ yönetmenini buldu!

John Krasinski’li ‘King of Oil’ yönetmenini buldu!Krasinski’nin yapımcılığını üstlendiği The King of Oil‘i Concussion’ın senarist ve yönetmeni Peter Landesman üstlenecek.

Film, Marc Rich‘in biyografisini anlatan The King of Oil: The Secret Lives of Marc Rich kitabından uyarlanacak. Kitap, İsviçreli gazeteci Daniel Ammann tarafından kaleme alındı. Film, vergi kaçırmak ve İran ile tartışmalı petrol anlaşmaları yapmakla suçlanan ve yurt dışına kaçan milyarder Marc Rich’i takip edecek. Uluslararası emtia borsacısı, olan Rich, 2013 yılında İsviçre’de hayatını kaybetmişti.

Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Landesman, kariyerine senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği John F. Kennedy suikastını konu alan Parkland filmiyle başlamıştı. Yönetmeni diğer projeleri arasında Concussion, Watergate dramı Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House ve yakında yayınlanacak olan The Council yer alıyor. 

The King of Oil projesi 2018’de ilk anons edildiğinde Rich karakterine Matt Damon’ın hayat vereceği duyurulmuştu. Ancak şu an damon’ın projede yer alıp alınmayacağı bilinmiyor.

The King of Oil’in senaryosunu Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse kaleme alacak.  İkili daha önce Snake Eyes, Rebecca ve Race projelerinde birlikte çalışmıştı.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir