John Travolta ve Katherine Heigl ‘That’s Amore!’ filminde!

John Travolta ve Katherine Heigl ‘That’s Amore!’ filminde! John Travolta ve Katherine Heigl, Nick Vallelonga’nın yakında gösterime girecek romantik komedisi ‘That’s Amore!’un başrollerinde yer alacak. Palisades Park Pictures, filmin Cannes Film Festivali’nde satışa sunulmasından önce Perşembe günü bir duyuru yaptı. Ayrıca Christopher Walken’ın da kadroya katılması için görüşmeler sürüyor.

Filmin resmi sinopsisinde: “Nick Venere (Travolta) modern zamanların Marty’sidir – hiç evlenmemiştir ve en iyi flört yılları geride kalmıştır. “Seni seviyorum” sözünü hiç duymamış ve asla duymayacağını düşünüyor” diyor.

“Patty Amore’un (Heigl) da kendi payına düşen sorunları vardır. Utangaç ve içe dönüktür, çeşitli tikler ve sinirsel alışkanlıklarla doludur. Geçmişinden gelen bir sır, aşırı korumacı babasıyla birleşince, flört oyunundan çekilmesine neden olmuştur. Nick ve Patty kelimenin tam anlamıyla birbirlerine çarparak tanıştıklarında, aralarında hemen bir bağ oluşur. Duygusal olarak hasar görmüş bu iki insan birbirleriyle çıkmaya çalışınca aileleri de işin içine girer ve ortaya çok komik sonuçlar çıkar.”

Filmin yapımına Ağustos ayında başlanacak. Vallelonga’nın ekibinde görüntü yönetmeni Dante Spinotti, yapım tasarımcısı Gianni Quaranta, editör Steven Rosenblum ve kostüm tasarımcısı Besty Heimann yer alıyor. David Polemeni, Tamara Birkemoe ve Mark Damon da filmde yönetici yapımcı olarak görev alacaklar.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Francis Ford Coppola imzalı Megapolis’ten fragman!

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne giriyor!

Yüzüklerin Efendisi ve Titanik filmlerinin yıldızı hayatını kaybetti!

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir