‘John Wick’ Dizisi ‘The Continental’ın Kadrosu Genişliyor!

John Wick’ Dizisi ‘The Continental’ın Kadrosu Genişliyor! Starz kanalı tarafından hazırlanan John Wick’in spin-off dizisi The Continental’ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Ayomide Adegun, Jeremy Bobb (The Outsider) ve Peter Greene (PulpFiction) dizide yer alacak yeni isimler arasında yer aldı. Greene dizide Charlie amcayı canlandırırken, Adegun, John Wick filmlerinde Lance Reddick karakterini oynayan Charon’u, Bobb, Mayhew karakterini canlandıracak.

John Wick serisinde Ian McShane’in canlandırdığı ve The Continental’ın ana karakteri olarak karşımıza çıkacak Winston Scott‘ın gençliğini, The Purge ve The Flight Attendant dizileriyle tanınan Colin Woodell üstlenecek. Mel Gibson ise Cormac karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Dizi, The Continental şebekesinin derinliklerine inecek, organizasyonun bilinmeyen yönlerini izleyiciye aktaracak ve suikastçıların kaldığı otelin başlangıç hikâyesine odaklanacak. Dizinin yaratıcısı The Wire, Sons of Anarchy ve John Wick: Chapter 3 – Parabellum’un senaristleri arasında yer alan Chris Collins olacak. John Wick filmlerine imza atan Chad Stahelski ise dizinin ilk bölümünde yönetmen koltuğuna oturacak.

Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick ve Rhett Reese ise dizinin yönetici yapımcıları arasında yer alacak.

The Continental’ın ne zaman yayınlanacağı henüz biliniyor. John Wick serisinin 4. filmi ise 27 Mayıs 2022’de yayınlanacak. Çekimleri devam eden filmin kadrosunda Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Lance Reddick yer alıyor.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir