John Williams ‘Star Wars’ evrenine geri dönüyor!

John Williams ‘Star Wars’ evrenine geri dönüyor! Dokuzuncu Star Wars filminin ardından besteci Williams “Obi-Wan Kenobi” dizisiyle Star Wars evrenine geri dönüyor.

Williams, Ewan McGregor tarafından canlandırılacak olan karakterin hikayesine müzikleriyle eşlik edecek. Dizi, 25 Mayıs’ta Disney +’ta yayınlanacak. Kaynaklara göre Williams, geçen hafta Los Angelas orkestrasıyla kayıt almaya başladı.

Ewan McGregor’ın Obi-Wan Kenobi’yi canlandıracağı dizide Hayden Christensen de yeniden Darth Vader rolüne hayat verecek. İkiliye, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie ve Maya Erskine gibi isimler eşlik edecek.

Williams, 1977 yılında Star Wars için yaptığı müziklerle Oscar’ı kucaklamıştı. Williams, “The Empire Strikes Back”, “Return of the Jedi”, “The Force Awakens,” “The Last Jedi” ve “The Rise of Skywalker” müzikleriyle de Oscar’a aday olmuştu. “Solo: A Star Wars Story” ve“Star Wars: Galaxy’s Edge”müziklerinde de Williams’ın imzası bulunuyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir