Johnny Depp Savaş Fotoğrafçısısı W. Eugene Smith’i Canlandıracak!

Johnny Depp savaş fotoğrafçısısı W. Eugene Smith‘i canlandıracak! Ünlü fotoğrafçı W. Eugene Smith’i merkezine alacak  olan “Minamata” filminde ünlü fotoğrafçıya Johnny Depp hayat verecek.

Johnny Depp Savaş Fotoğrafçısısı W. Eugene Smith'i Canlandıracak!Film, Eugene Smith ve eşi Aileen Mioko Smith tarafından kaleme alınan kitaptan esinlenecek. Senaryosu David K. Kessler,  tarafından kaleme alınacak olan filmin yönetmen koltuğunda  Andrew Levitas oturacak. II. Dünya Savaşı’ndan sonra her şeyden elini çeken Smith, Japonya’da büyük bir hikaye yakalar. Japonya’nın Minamata koyuna akıtılan civa atıkları nedeniyle, insanlar yedikleri balıklardan zehirlenmiş, zehirlenme sonucu felç ve sakat kalan insanların yanı sıra binlerce insan hayatını kaybetmiştir. Smith, 1971 yılında eşiyle beraber yerleştiği Minamata koyunda  tüm ölüm tehditlerine rağmen felaketin fotoğraflarını belgelemiş ve daha sonra kitap çıkarmıştır.

Depp‘in başrol oynayacağı filmde, ouyuncuya kimin eşlik edeceği henüz bilinmiyor. Filmin çekimleri Ocak 2019’da  Japonya ve Sırbistan’da başlayacak.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir